Google Türkiye’nin ana sayfasına bizim özel günlerimize uygun logo koymamasına içeren, Google da “bizden” birÅŸeyler görmek isteyen, bunun için sessizce oturup diÄŸer ülkelere yapılan Google logolarına bakıp bakıp ” Ne güzel olmuÅŸ ya, ne yaratıcı esprili adam ÅŸu Google dakiler” demek yerine” birÅŸeyler yapmanın zamanı gelmedi mi ?” sorusuna büyülenmiÅŸ gözlerle bakan bir avuç Google severiz.

Bizlerden daha çok var biliyoruz ve bu siteyi size bırakıyoruz. Ortak amacımız bu siteye gelen tasarımlardan birinin Google Türkiye ana sayfasında yer alması.

Sitenin Arkasindakiler

Ozel Tesekkur Listesi : Bu projenin arkasinda herkes var. Yorum yazan, arkadaslarina duyuran ve projeye katki saglayan. Size ne kadar tesekkur etsek az.

Özgür Alaz : Google asigi. CV’sini bile Google Earth‘de sunuyor. Pazarlamanın geleceÄŸini anlamaya çalışiyor. Yeni trendler, internet nesli ve yeni teknolojilerin pazarlamada kullanimi konusunda üzerine uzmanlığı var. Marketallica adli blogunda yeni pazarlama fikirlerini herkesle paylasiyor. Daha ayrintili bilgiye sitesinden ulasabilirsiniz.

Cihan Ergür : Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme 2006 Mezunu olmadan ve bir reklam ajansında proje geliştirme yöneticisi olmadan önce ( çok uzun zaman önce ) ,renkli tv ler yeni çıktığında, reklamlar başlayınca büyülenmiş gözlerle izleyen ( çok yakından izlediği için 2 yaşında gözlük takmaya başlayan lise 2 ye kadar da kurtulamayan) ufacık tefecik içi dolu şirinlik kıvamında biridir.Atıl durumda ve ikinci baharını yaşamak isteyen tech4men.blogspot.com ismindeki teknoloji blogunun acı dolu çığlıklarına kayıtsız kalamamaktadır.

Can Oktay Heper : 1981 yılında Ankara’da doÄŸan ancak ailesinin iÅŸi gereÄŸi fazla büyümeye fırsat bulamadan, bir o ÅŸehir bir bu ÅŸehir taşınıp duran. Durdukca bir yerlere bir ÅŸeyler çizen, çizecek kağıt kalem bulamadığında çamurdan ıvır zıvır yapan bir Ä°nsan yavrusuyken, irileÅŸip (hatta fazla irileÅŸip), Anadolu Ãœniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine giden, 4 senelik lisans eÄŸitimi yetmeyip birde üzerine
Yüksek Lisans Programına başlayan, tasarlayan, tasarladıkça www.coheper.com adresinde yayınlayan, fotoğraf çeken, çektikçe coheper.deviantart.com adresinde Dünya ile paylaşan,vakit buldukça scuba dalış eğitmenliği yapan, çeşitli reklam ajanslarında Sanat Yönetmenliği yapmış, şu anda ise freelance olarak çalışan, kendi halinde bir insandır.

Muammer OkumuÅŸ : 26 yıldır yeryüzünde hayallerini gerçekleÅŸtirmek için dolaşıyor. DoÄŸduÄŸu ve yaÅŸadığı ÅŸehir Ä°stanbul’ a aşıktır. Uluslararası Ä°liÅŸkilerci olarak çıktığı kariyer yolunda Kurumsal Ä°letiÅŸimciye dönüşmüştür. Dostlarıyla “huzurlu”, delilerin arasında “özgür” ve Burcu Burcu kokan çiçekleri ile “mutlu” bir adamdır.

108 Yanıt to “Biz Kimiz ?”


  1. 2 sath-ı müdafaa Mart 29, 2007, 8:50 am

    NTVMSNBC çabuk farkınıza varmış Beyler.

    http://www.ntvmsnbc.com/news/404075.asp

  2. 3 Yavuz Mart 29, 2007, 9:41 am

    Düşünceniz iyi ama uygulaması biraz tersime. Google.com.tr için ayrı bir ‘logo’ istiyorsunuz ama kendine itibar etmeyene başkası neden itibar etsin? Sitenizde biraz gezindim ve bazı hatalar bulunmakta…ğ ş ı harflerini sevmediniz galiba, pek kullanmadığınıza göre. Ayrıca e-posta varken ‘mail’ kelimesi neden geçiyor sitede? Böyle daha çok sey bulunabilir ama o benim amacım değil. Güzel düşündüğünüzü dile getirmek istiyorum ama yaptığım eleştirileri de yerinde buluyorum. Umarım düzelte yaparsınız ve bu çalışma ile örnek olduğunuz gibi dilimiz konusunda da örnek olursunuz. Teşekkürler.

  3. 4 SEDAGLI Mart 29, 2007, 9:50 am

    mukemmel bir fikir.

    ozellikle internetin avrubada kullanim oranlarini dusundukce sadece mukemmel denilebilir.
    gece yuzyil arabanin yuzyili idi. bu yil bilgisayar internet ve iletisim yuzyili….

    kucucuk fikirlerin memelekete ne faydalar getirdigini biliyoruz.

    Hazineden gecinen , turkiyenin cogunlugunu olusturan insanlardan fayda olmadigini biliyoruz.

    tesekkur ederim, umarim gerceklesir.

  4. 6 TALYA Mart 29, 2007, 9:55 am

    şeker samimi hoş olmuşş emeklerinize sağlıkk daha logolanacak neleri var güzel ülkemizinnn bence destek hep destekk 😉

  5. 7 Mexxanit Mart 29, 2007, 10:51 am

    Ä°ngilizc bir tanıtım yapildimi acaba bu site için ben göremedim de bence o da olmalı eÄŸer duyulmak istiyorsanız bildiÄŸiniz üzere Türkçe yetersiz kalıyor…

  6. 8 Mazhar Mart 29, 2007, 11:04 am

    Çocuklar, sitenin arkaasında kendinizi bu şekilde pazarlamasaydınız yaptığınız iş hoş, güzel ve farklı bi girişm olacaktı, şimdi sadece farklı bi girişim olmuş, ve cv lerinizde güzel bi yer edinir. yine de farklı bi girişim.

  7. 9 ottoman Mart 29, 2007, 11:10 am

    Türkiye’nin tanıtımını ingilizce oalrak yapan ben, google’a baskı projesine destek veriyorum!

  8. 10 aquattro Mart 29, 2007, 11:33 am

    Valla bravo. Ellerinize saÄŸlık. Mail listemde kimler varsa hepsine gönderdim. Öpüyorum… 😛

  9. 11 Bilal Mart 29, 2007, 12:03 pm

    Çok güzel bir fikir…

  10. 12 Kaan Mart 29, 2007, 12:06 pm

    bu kadar ezik olunmaz ya. hakkaten inanamiyorum.

  11. 14 By_Kalpsiz Mart 29, 2007, 12:22 pm

    Atatürk’ün olduÄŸu, 23 Nisan’ın kutlandığı, Eurovision birinciliÄŸini hatırlayan, 17 AÄŸustos depreminin yıldönümünde siyahlara bürünen, Galatasaray’ın UEFA kupasını kaldırdığı güne özel ya da Fenerbahçe’nin 100. yılını kutlayan logolar görmek isteriz tabikide ama ya dini mubaret günlerimizede logo yapacakmısınız ? tabi dinimizi gene 2. planda bıraktınız dimi sonunuz ne olacak bakalım bu gidiÅŸle…

  12. 16 murat Mart 29, 2007, 1:17 pm

    ammada kendi halindeymiş can oktay :)) başarılar

  13. 17 Sultan Mart 29, 2007, 2:32 pm

    Ellerinize sağlık arkadaşlar,
    Öncelikle, inandığınız bir konuda oturduğunuz yerden söylenmek yerine birşeyleri gerçekleştirme çabasında olmanız bile size saygı duymak için yeterli.
    Öte yandan, yapılan yorumların tamamını okudum ve Türkçe’nin kullanımı ile ilgili en kısa zamanda zaten bir çalışma yapacağınıza inanıyorum. Takdir edersiniz ki, kendimizle ilgili birÅŸeyi savunurken öncelikle bize ait deÄŸerleri koruma altına almalıyız. Bu, baÅŸlattığımız çalışmanın hedeflenen sonuca ulaÅŸmasında en önemli dayanağımızdır.
    Ve son olarak, böyle bir çalışmaya destek verebilecek nitelikte bir bilgisayar kullanıcısı olmayı dilerdim. Kim ne derse desin lütfen başlattığınız bu güzel çalışmayı sonuçlandırın.
    BaÅŸarılar…

  14. 18 Halit Ayan Mart 29, 2007, 2:51 pm

    Çok güzel olacak arkadaşlar. etikhaber.com da haberinizi okuyunca başarınıza duacı oldum. Gönülden destekliyorum. Allah (cc) yolunuzu açık etsin.

  15. 19 berjer Mart 29, 2007, 4:06 pm

    logolar cok guzel. girisim ise cok sacma.

  16. 20 Bülent KAVŞUT Mart 29, 2007, 4:12 pm

    Çok iyi fikir

    Destekliyorum mail listeme gönderdim bile

    Grubumada gönderiyorum

  17. 21 Burak Soysal Mart 29, 2007, 4:15 pm

    Beyler, çok hoş bir fikirle ortaya çıkmışsınız. Yalnız bu projenin uygulanabilirliğini artırabilmek için bir önerim var, şöyle ki;
    Bildiğiniz gibi google, yahoo, microsoft gibi büyük şirketler her zaman tarafsızlıklarını ve türekitci nezlindeki itibarlarını korumak isterler. Eğer herhangi bir durumda bir taraf olurlarsa, karşı taraftaki insanlar bu şirketleri boykot ederler ve şirketin itibarı zedelenir. Eğer google, sizin hazırladığınız logoları resmi olarak kullanmayı kabul ederse, bunu duyan dünyanın her yerinden yüzbinlerce insan kendi logolarını google a göndermeye başlarlar. Böyle büyük miktarda logoyu tasnif etmek, ayıklamak, iyilerini seçmek ise büyük bir zahmet olacaktır. Ayrıca seçilen logolara sokulan siyasi içerikler yüzünden google hiç ummadığı belaları başına alabilir. Mesela ermeni soykırımını anlatan bir logoyu google ın kullanması durumunda çıkacak kıyameti düşünmesi bile kötü. Bu yüzden ben derim ki; google, böyle zahmetli ve tehlikeli bir taşın altına elini sokmaz.

    Peki bu iş nasıl olur?
    Google a kullanıcı grupları esasına dayanan bir theme sistemi oluşturması teklif edilebilir. Bildiğiniz gibi artık gmail hesaplarıyla google kullanıcı girişi yapılabiliyor. Theme yaratıcıları bir grup oluşturur ve logolarını google a upload ederler. Hangi logonun hangi tarihte kullanılması gerektiğini ayarlarlar. Bu theme grubunun logolarını kullanmak isteyen kullanıcılar ayarlardan bu grubun temalarına abone olurlar ve böylelikle bu grubun hazırladığı logolar o kullanıcı için default theme olur. Bunu ekşi sözlükteki theme sistemi gibi de düşünebilirsiniz. Burada logoları kullanıcılar hazırladıkları ve yine kullanıcılar seçtikleri için google resmi olarak hiçbir belaya bulaşmamış olur ve sizin böyle bir teklif götürmeniz durumunda kabul edilme ihtimali çok daha yüksek olur.

    Yok ille de biz logolarımızı resmi logo olarak kabul ettirmek isteriz diyorsanız, bu yıl unesco tarafından mevlana yılı olarak seçildi, bunu deÄŸerlendirebilirsiniz. Mevlana da gayet evrensel ve “gel, kim olursan gel” diyen bir insanı reddetmek de zor. Aklınızda bulunsun.

    Çalışmalarınızda başarılar.

    (aslında bu yazıyı mail olarak göndermek isterdim ama sitenize hiç mail adresi koymamışsınız. size ulaşabileceğimiz bi mail adresi koymanız iletişimi hızlandırabilir)

  18. 22 osuruktan teyyare Mart 29, 2007, 4:22 pm

    osuruktan teyyare. vallahi bravo yani çok süper, helal

  19. 23 Burak Soysal Mart 29, 2007, 4:33 pm

    bu arada, şöyle bir fikrim geldi hoşunuza gider mi bilmiyorum,
    googleturk.com gibi bir domain satın alıp, google formatında bir anasayfa hazırlayın. logo yerine de istediğiniz logoyu koyun. iş internette arama yapmaya gelince sizin sitedeki forma girilen bilgileri google a yönlendirin o arasın.

  20. 24 ali_k_k Mart 29, 2007, 6:14 pm

    Bu harika bir düşünce, ve bu konuda ben şahsen size elimden geldiğince yardım edecem. İlk önce bu konunun bulunduğum forum sayfalarında konuşulmasıyla başlayacam. İlk etapta bu yapabilirim ama geriside gelecek.

  21. 25 levent abi Mart 29, 2007, 7:13 pm

    yaratıcı ve yenilikçi düşüncelerin, gençliğin destekçisi olmak bize gurur verir. tek korkum, milliyetçi duyguların ağır basarak, girişimin farklı yönlere çekilmesidir. ama gençlikten umutluysam, artık sadece sanatta değil, bilim ve teknoloji alanında da var olduğumuzu göstereceğinize inanarak yanınızdayım.

  22. 26 celalyilmaz Mart 29, 2007, 9:24 pm

    Bende sonuna kadar yanınızdayım. Sınav dönemim olduğundan tasarım olarak katkıda bulunamıyorum ama sitemde sizede yer verdim. İnşallah haftaya size bir tasarım göndericem(veya birkaç). 🙂

  23. 29 mehmet ali Mart 30, 2007, 3:26 am

    Bu orjinal fikrinizden dolayı sizi kutluyorum.

    http://www.cangooglehearme.com

  24. 30 volkan görgün Mart 30, 2007, 5:46 am

    emeği geçenlere sonsuz teşekkürler bizde bu gençlik olduktan sonra bu ülkenin sırtı yere gelmez

  25. 31 CaRisMaTiC Mart 30, 2007, 6:14 am

    Çok güzel bi girişim sizleri takdir ediyor ve de destekliyorum arkadaslar.
    Çalışmalarda oldukca güzel ama benim sahsi fikrim Mevlana ile ilgili bi logo olması yönünde bunu kabul ettirmek sanırım daha kolay olacaktır diye düsünüyorum.Neden çünkü bu yıl unesco tarafından mevlana yılı olarak seçildi.Bu sebepten dolayı böyle fikir sunuyorum .Hepinize Çalışmalarınızda basarılar dilerim.Her zaman arkanızdayız.

  26. 32 hitty Mart 30, 2007, 6:38 am

    mukemmel bir fikir inşallah dilediginz sey olur ve türkiye icin guzel olur 😉

  27. 33 oguzhan Mart 30, 2007, 8:17 am

    bu konuda sizi yürekten desteklemekten başka bir sey yapamam.. harikasınız..

  28. 34 serkan Mart 30, 2007, 8:51 am

    gerçekten çok akıllıca.böyle biÅŸeyi düşünüp internet oratamına taşıdığınız için size kendi adıma çok teÅŸekkür ederim.neden bizimde logomuz olmasın demi:)HEP DESTEK;TAM DESTEK HAYDÄ° BAKALIMM…!!!

  29. 35 Volkan Özçelik Mart 30, 2007, 8:58 am

    Vaktim olursa zevkle logo da tasarlarım.

    Şu an içinse sadece çene çalmakla yetiniyorum

    Bir de linkibol’da birazcık ateÅŸi harladım. Elimden geldiÄŸince üye olduÄŸum platformlarda tanıymaya devam edeceÄŸim.

    Sevgiler,
    Volkan Özçelik
    Kurucu, linkibol.com

  30. 36 Furkan YAMAN Mart 30, 2007, 9:07 am

    Projeniz gerçekten harika. Bahadır beyin hazırladığı videoda bir o kadar güzel. Umarım başarılır olursunuz, e-posta adresimdeki herkese geçeceğim bu konuyu. Hep destek, tam destek!

  31. 37 acılaın çoçuğu Mart 30, 2007, 10:07 am

    bizede bir logo yapın.hep başkalarına yapıcak değilsiniz.

  32. 38 SiSTeM14 Mart 30, 2007, 11:05 am

    Arkadaşlar bende destek olmak için bir tane yaptım
    iÅŸte linki

    projeye desteğim sürecek yeni logolarda yolda
    kolay gelsin

  33. 39 Fatih BEKTAÅž Mart 30, 2007, 11:48 am

    Desteğim arkanızda ben yanınızdayım. Kolay gelsin..

    http://reklamdesign.blogspot.com

  34. 40 Efe Mart 30, 2007, 12:06 pm

    RESET YAZILIM olarak bizde birÅŸeyler yapabiliriz…
    Destekliyoruz…
    http://www.resetyazilim.com/

  35. 42 sertaç Mart 30, 2007, 7:21 pm

    Adamlar karşınıza geçmiÅŸ dalga geçer gibi herÅŸeyi yapmakta ve hala yaptıklarına karşı gelmek yerine destek vermektesiniz. Fikirlerimi ister kabaca bulun ister geri kafalı görün.. Gerçekleri hiç bir ÅŸekilde deÄŸiÅŸtirmicektir. Unutmaya devam edin siz, Diyarbakır’ ı kürdistanın baÅŸkenti gösteren, Ulu önderimiz M.K. Atatürk’ ü aÅŸaÄŸalamaya izin veren bir zihniyetin ekmeÄŸine yaÄŸ sürmeye devam edin, peÅŸlerinden koÅŸmaya devam edin ki iyice üstümüze gelebilsinler ve bastırmaya devam etsin.. En önemlisi unutmaya devam ettirsinler…

  36. 43 M.Meriç Mart 31, 2007, 2:17 pm

    Güzel bir fikir… UygulanabirliÄŸinden şüpheli olsamda http://www.board.gen.tr ailesi olarak destekliyoruz…

  37. 44 Volkan Özçelik Nisan 1, 2007, 4:01 pm

    Not;

    önceki link sanırım blogun CMS’inin azizliÄŸine uÄŸramış.
    Asıl link

    http://www.linkibol.com/Default.aspx?lli=-1&lpi=-1&cs=0&sf=261

    budur.

    (yukarıdaki iletide linkin sonunda fazladan bir “/” karakteri görünüyor)

    Sevgiler,
    Volkan Özçelik
    Kurucu, linkibol.com

  38. 45 Yağız Nisan 2, 2007, 11:28 pm

    http://www.sanalbanka.net ailesi olarak sonuna kadar yanınızdayız…

  39. 46 ömerfarukdoğan Nisan 4, 2007, 2:03 pm

    çok yaratıcı bi giriÅŸim…benimde aklından geçiyordu…destek olmak isterim…

  40. 47 mcsarica Nisan 5, 2007, 10:53 am

    çok eğlenceli bir eylem bu 🙂 ve küçük bir katkıda benden http://technobakis.com/CMS/content/view/545/79/

  41. 48 huseyin Nisan 5, 2007, 1:13 pm

    logoları göremiyoruzz:( imageshack kullanılanlar tamam ama flickr dan yüklenenler görülmüyor..
    bir de yan tarafat ne durumdayız kısmında “…hürriyet, nntmsnbc…” yazıyor,o galiba ntvmsnbc olacaktı…

  42. 49 zcn Nisan 13, 2007, 11:05 am

    Blog uma bakmanız yeterli!

  43. 50 orqun Nisan 14, 2007, 7:57 pm

    bence bu google bi an önce yapmalı bu logoları hadfi kardeşim bilmiyosun bilene sor
    ayıp değil yani yeterki çaktırma
    ha yapmıcaksan adam gibi söyle bizde boykot edelim

    bence bu google 79 haftanın ve bilmem kaç günün kutlandığı bu garip insanlar ülkesine logo yetiştiremez
    gerçi bu googlebizelogoyapsana.com a bıraksa herşeyi biz yaparız da duyan nerde
    bence bu adamlar google çiftiğinden çıkıp baksınlar bu tarafa lego oynayacaklarına logo yapsınlar
    bu ülkeye bi iyilikleri dokunur

  44. 51 orqun Nisan 14, 2007, 8:05 pm

    valla ben diyorum da grup viamin olsaydı (ki GÖKHAN SEMİZ bu işe parmak basardı) bu konu gündeme daha çok gelirdi.
    valla istanbulun 5 veya 6 da biri ülkeler bile logo yaptırıyorken biz neden yaptıramıyoruz yahu
    mesela diyelim ki tarih 17 mayıs galatsarayımız uefa kupasını aldığı tarih
    logo belli kupayı kaldırırkenki fotograf mesela
    fenerbahçe 100,yılında olduğu için 19 07 2007 de aziz başkan elinde 100, yıl meşalesi ile fedrasyon başkanını kovalıyor
    gibi komik ÅŸeyler
    17 ağustosta ise tü ekran siyah ve google.com da yasini şerif okunuyor mesela manyak güzel olurdu

  45. 52 ozzan Nisan 17, 2007, 8:19 pm

    süper bi fikir …
    destekliyorum bende tüm duyar lı arkadaÅŸlarim gibi …..
    kaygınız olmasin sevgili abilerim emeÄŸinizin karşılığını kesinlik le alacaksiniz ……..

  46. 53 ufuk Nisan 22, 2007, 8:45 pm

    HEP DESTEK TAM DESTEK…

  47. 54 jin Mayıs 5, 2007, 11:26 pm

    slm arkadaşlar güzel tasarım gibi bişey olmuş tebrikler size jin@maturax.net hotmaildir görüşler için konuşalım byyyyyyy

  48. 55 ezel Mayıs 10, 2007, 7:55 am

    valla hiç beğenmedim.

  49. 56 Silverday Mayıs 13, 2007, 12:20 pm

    qüzel bi ekip..

    başarıLar..

  50. 57 murat Mayıs 15, 2007, 8:08 am

    bizim dier ülkelerden ne eksiğimiz var ki arkadaslarımda dedigi gibi hep destek tam destek basarılar dilerim

  51. 58 GeVeZe Mayıs 15, 2007, 8:09 am

    bizim dier ülkelerden ne eksiğimiz var ki arkadaslarımda dedigi gibi hep destek tam destek basarılar dilerim

  52. 60 Meltem Mayıs 27, 2007, 11:45 pm

    Projenizi harikulade buluyorum! Gerçekten takdir edilesi bir proje. Hedefinize ulasmaniz dilegiyle…

  53. 61 HÃœSEYÄ°N AYDIN Haziran 29, 2007, 2:12 pm

    Bravo düşünceniz için tebrikler.Çook iyi bir nokta yakalamışsınız.Uygulamanın gerçekleşmesi için tam destbek.
    BAŞARILAR ÇOCUKLAR

  54. 63 ofli Temmuz 18, 2007, 3:31 pm

    bizim dier ülkelerden ne eksiğimiz var ki arkadaslarımda dedigi gibi hep destek tam destek basarılar dilerim

    http://www.ofsarikaya.net
    http://www.gencwebtasarim.tr.cx

  55. 64 Ahmet Temmuz 21, 2007, 11:09 am

    Yeni Logoları Ne zaman göreceğiz. Google.com.tr de arkadaşlar..?

  56. 65 ymch Temmuz 23, 2007, 3:17 pm

    sizden bir ÅŸey rica edeceÄŸim

    biliyoruz ki google’a logo kabul ettirmek çok zor …

    kabul ettirince de bizim için çok önemli bir şeyi kabul ettirmeliyiz

    bu da bence “tartışmasız” ATA’mızı kaybediÅŸimiz.10 Kasım…

    o yüzden google’a 10 Kasım konusunda daha çok yüklenmeliyiz tüm dünyada
    böyle bir liderin yitiş günü bilinmeli.

    bu yüzden google’a diÄŸer günlerden çok 10 Kasım konusunda yüklenmeliyiz tüm dünyada olmasa bile google.com.tr’de orjinal bir logo olmalı

    ayrıca başarınızı da tebrik ediyorum =)

    teşekkürler , iyi günler

  57. 67 Ahmet Aralık 5, 2007, 12:33 pm

    5000 üyeli forumumuzla sizi destekliyoruz…

  58. 68 pob Mart 11, 2008, 11:07 pm

    hakikaten siz kimsiniz??

  59. 70 Ahmet BozbuÄŸa AÄŸustos 24, 2008, 11:26 pm

    Her ne kadar teşekkür listesinde adım olmasa da bu harekete mesaj olarak ve mail yoluyla ilk destek vernlerdenim.

    Siteme sitenizi link olarak ekledim.

    http://www.ahmetbozbuga.com/index.php?option=com_weblinks&catid=2&Itemid=31

    Ayrıca aynı sitenin forum kısmın da ekleme yaptım.

    http://www.ahmetbozbuga.com/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=483.new#new

  60. 71 ıLgaz =) Şubat 16, 2009, 2:06 pm

    arkadaşlar , bu bütün dünyaya sesimizi duyurmak için güzel birşey olmuş. ellerinize sağlık.

  61. 72 izmir hafriyat Nisan 23, 2009, 8:13 am

    arkadaşlar bence bu düşünce çok güzel öncü olanları tebrik ederim

  62. 73 Mustafa Mayıs 11, 2009, 11:08 am

    Gittikleri her okulda kızlara asılan yeme içme teklif eden bir kaç kendini beğenmiş kişiliklerden başka kimse değiller .. o kadar

  63. 75 kırşehir haber Temmuz 14, 2010, 8:09 am

    Google bazı zamanlarda bizede logo yapıyor

  64. 80 memur alimi Mart 22, 2011, 10:38 pm

    gerçekten güzlmiş 🙂

  65. 83 memurlar Mayıs 25, 2011, 8:21 am

    siz bu işi gerçekten iyi bilen google sunuz. her zaman orda çalışmak isterim

  66. 84 ahmet tayfurr (@ahmettayfurr) AÄŸustos 31, 2011, 11:03 am

    çok güzel olmuşşş 🙂

  67. 85 Ignacio Basulto Eylül 17, 2011, 7:41 pm

    My wife and i felt fulfilled Louis could complete his web research by way of the precious recommendations he was given from your web page. It’s not at all simplistic just to find yourself giving freely key points which often many others have been selling. Therefore we know we need the writer to appreciate for that. The specific explanations you have made, the simple blog menu, the relationships your site help to promote – it’s mostly excellent, and it’s letting our son and our family consider that the issue is amusing, and that is pretty important. Many thanks for everything!

  68. 86 Lakendraali7 Aralık 2, 2011, 4:17 pm

    How are all of you doing? Iam doing excelent I joined this forum because am bored at work…..ZZZZzzz costumer support is so boring. But all that aside how are you do you like my cat?

    [IMG]http://www.picgifs.com/graphics/c/cute/graphics-cute-671650.jpg http://www.bluedevilphotos.com/selecting-a-reliable-computer-repair-company/148/ alt=”computer repair”[/IMG]

  69. 87 Mckinley Temmuz 30, 2013, 8:22 pm

    Wonderful website. A lot of useful information here. I am sending it to several friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks for your sweat! Mckinley http://wattpad.com/user/ilcqjp

  70. 88 muslu yüksektepe Haziran 24, 2014, 8:32 am

    bu kadar güzel bir projenin sitesinin düştüğünü görmek üzücü. yorumları tek tek okudum ama 2007den sonrası reklam ve projenin vasat hale gelmesi.

  71. 89 Nuray Aydın Mayıs 12, 2017, 9:49 pm

    Proje çok güzel .Şu saatte gezinirken böyle bir teklifle karşısında hazırlıksızım.


  1. 1 Google Bize Logo Yapsana! « Free Seribul Mart 28, 2007, 2:41 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  2. 2 Enlerin Blogu | yOzAnT.Com » Google Bizi Logo Yapsana Mart 28, 2007, 3:23 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  3. 3 Seyrüsefer » Google bize logo yapsana! Mart 28, 2007, 4:14 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  4. 4 Google, bizden de bahset.. : nihil-nerub Mart 28, 2007, 10:03 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  5. 5 Google Bize Logo Yapsana : HAKKICEYLAN Mart 28, 2007, 11:29 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  6. 6 Dr.Ö Cihan Batur » Konu » Google bize logo yapsana (Güzel bir proje) Mart 29, 2007, 1:13 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  7. 7 Google Bizi Logo Yapsana « FWOOPER Mart 30, 2007, 3:08 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  8. 8 Google Bize Logo Yapsana : GurkanCelik.Com Nisan 3, 2007, 4:56 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  9. 9 Google Bize Logo Yapsana at ZorluBlog Nisan 12, 2007, 9:36 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  10. 10 Google 23 Nisan için Logo hazırladı | Google Şehri Nisan 21, 2007, 12:58 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  11. 11 Ahbikan » Blog Archive » Google Bize Logo Yapsana Nisan 28, 2007, 1:11 am yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  12. 12 Teknobaz » Google’ın Saklı Sayfalarını Ziyaret Edin Mayıs 22, 2007, 7:13 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  13. 13 Yaratıcı Bir Gencin Zihin Haritası Temmuz 17, 2007, 10:25 am yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  14. 14 Google BÝZE LOGO YAPSANA!!! - Forumex.Net - Türkçe Forumunuz Nisan 3, 2008, 1:45 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum
  15. 15 Google bize logo yaptı | Seyrusefer Eylül 17, 2008, 7:45 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  16. 16 Google bize logo yapsana! | Seyrusefer Eylül 17, 2008, 8:17 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  17. 17 Eğlenceli Google Logo Tasarımları | PcEgitim.Net - Bilişim Teknolojileri, Programlama, Web Tasarım, Grafik Animasyon, İnternet, Eğitim, Bilgisayar Dersleri Kasım 1, 2009, 7:43 pm yazısı için Geri İzleme tarafından yapılan yorum
  18. 18 Google bize logo yapsana! « Seyr-ü Sefer Ekim 16, 2010, 11:57 pm yazısı için Geri Ä°zleme tarafından yapılan yorum

Yorum bırakın